Soms gaat het niet vanzelf ...
 

INTERIM (CO)-MANAGEMENT


Mijn specialisme ligt in het (basis)onderwijs maar als zeer ervaren leidinggevende kan ik van grote betekenis zijn in de rol (schaduw) naast een leidinggevende (startend, tijdelijk, ervaren) die steun nodig heeft bij de te grote vraag/opdracht die er ligt voor elke branche.


Het gaat in principe niet om de inhoud (daar zijn de mensen die er werken expert in), maar de kunst van het leiding en sturing geven aan professionals.


Co-management:

In overleg ben ik in te zetten voor 1 à 2 dagen per week voor een bepaalde periode. In dit overleg zal er ook goed besproken worden over wat de opdracht precies is en een einddoel bepaald worden: wanneer zijn we tevreden?

* Co-management in combinatie met coaching bij een leidinggevende die daar behoefte aan heeft, is mogelijk.


Interim management:

Op tijdelijke basis ben ik in te zetten als interim schoolleider voor in de regel ten hoogste drie dagen per week (meer dagen per week binnen een periode van ten hoogste drie maanden kan in overleg). Bijvoorbeeld bij vervanging van een aantal maanden totdat er een nieuwe leidinggevende gekozen is of bij (plotselinge) uitval. Als er een specifieke opdracht ligt, voer ik deze uit en leg daar verantwoording voor af.
Ik heb ervaring op zeer verschillende typen scholen (grootte, populatie, concept) en met allerlei soorten opdrachten. Soms kan een opdracht na een tijdje wijzigen, dit goed bespreken met elkaar is dan heel belangrijk. Daar gaat een onderzoek indien nodig en/of een goede analyse aan vooraf.


Interesse in dit aanbod?

s.pronkconsultancy@outlook.com of bel: 0628258444
Of: vul a.u.b. het contactformulier in.

Ik neem z.s.m. contact met u op.


coaching          training          dagvoorzitter 

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn