Soms gaat het niet vanzelf ...
 

Dagvoorzitter

Bij een van mijn vorige werkgevers heb ik met regelmaat de rol van moderator, host of dagvoorzitter op me genomen. Dit vind ik een van de leukste rollen om te doen. Een groep of zaal vol mensen meenemen in het programma van die dag. Mensen interviewen, sprekers goed positioneren en de aanwezigen het gevoel geven dat ze meedoen en erbij horen.

Review ex collega (beleidsmedewerker bestuurskantoor)
"Naast haar reguliere werkzaamheden als bovenschools directeur heeft Sylvia binnen onze organisatie gedurende een aantal jaren de taak op zich genomen om bijeenkomsten, waaronder de managementdagen met ruim 65 personen waaronder zo’n 50 directieleden, te ‘presenteren’. Dat wil zeggen in te leiden, de verschillende onderdelen aan elkaar te praten en af te sluiten. Dat deed ze steeds als een volleerde ladyspeaker. Welbespraakt, vrolijk, persoonlijk en interactief met op z’n tijd humor en een kwinkslag".

Ik heb naast mijn ervaring als dagvoorzitter (was ook trouwambtenaar) twee cursussen gedaan:

  • interviewen (1 dag door Djoeke Veeninga en Hanneke Groenteman)
  • dagvoorzitter (tweedaagse bij 'Dagvoorzitter.nl')

Dus lijkt het u een goed idee om uw evenement, congres of studiedag (meerdere dagen mogelijk en op elke locatie in Nederland) door mij als dagvoorzitter aan elkaar te laten praten, te modereren en te begeleiden?


s.pronkconsultancy@outlook.com  of bel: 0628258444
Of: vul a.u.b. het contactformulier in. 

Ik neem z.s.m. contact met u op.


coaching       interim (co)-management        training   

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn